Eep! Ylihuomenna on biologiankokeet, joihin en ole lukenut yhtään. Kerron nyt kumminkin ensin viikonlopusta (ja hiukan perjantaista).
Perjantaina koulussa oli taas esitys, tällä kertaa venäjänkielinen näytelmä. Esittäjätkin oli venäläisiä, olivat kai
kiertueella Suomessa. :) Kertoja puhui englanniksi, joten ymmärsin tämän; tarinassa oli kiukutteleva prinsessa, joka lupasi ruhtinaallisen palkkion sille, joka toisi hänelle tuoreita kevään kukkia (huom: tarinassa oli 31. joulukuuta, keskitalvi). Sitten yksi orpotyttö löysi niitä, mutta toverit varasti jne.. Tällainen perinteinen prinsessasatu.

Lauantaina menin taas Holgerilla (ei sillä etten pitäisi siitä, Holger on ihana), harjoiteltiin sunnuntaina pidettäviin harjoituskilpailuihin, joihin en osallistunut enkä mennyt katsomaankaan. Nimittäin, heti tunnilta tullessa muhun iski kamala väsymys ja olin aivan rätti. Myöhemmin illalla tajuttiin mitata kuume ja kyllähän sitä lämpöä oli 37,6 (raja on 37 astetta). Olin ihan flunssainen, vaikka olikin vain hitusen sitä kuumetta.

Seuraavana päivänä mulla oli kamalia lihaskipuja kaulan sivuilla ja hartioissa, ei kumminkaan niskassa. Muutenkin nuhanen olo ja kurkku kipeä, mutta kuume vietti alas koko sunnuntain. Aamusella oli 36,8, joskus iltapäivällä 36,4 ja illalla 36,1. Periaatteessa siis olisin ollut ihan terve, mutta ei sen kaltaisella, räkäisellä olotilalla pitkälle pötkitty. Maanantainakin, eli tänään, oli kamalan kipeä kurkku ja kaula/hartiat, ei auttaneet päivää pätkän vertaa. Nojaa.. heihei. ^^