Juuh, tänään on ollut erittäin tylsä päivä. Olen vain kököttänyt koneen ääressä koko aamupäivän, tehnyt virtuaalitalliani jne. --' Onneksi sentään tallilla on nähtävästi alkanut ylämäki, jokin hyvä asia tänään. Eilen menin ratsastustunnilla Holgerilla. Se on kiltti, mutta hiukkasen.. suuri? Olen 150cm pitkä ja päälakeni tuskin yltti Holgerin turvan tasolle! Kaviotkin olivat ruokalautasen kokoiset, kävelin vähän sitä edellä kun talutin sen
maneesiin, ettei Holger astuisi varpailleni. Tunnilla mentiin ihan puhdasta koulua, ja pari laukkapätkääkin (Holgerilla on järkyttävän isot laukka-askeleet, piti pysytellä selässä henkensä edestä). Tunnilla eräs hevonen nimeltä Pähkinä kävi todella kuumana, se on yleensäkin reipas ja paukkupakkaset lisäsivät vauhtia. Ratsastaja sai kumminkin sen hyvin hallintaan..

Eilen lähdettiin ratsastustunnin jälkeen äidin kanssa ruokaostoksille, ja sen jälkeen aiottiin mennä kiinalaiseen ravintolaan syömään. Tietysti se oli suljettu 02.-12.2. väliseksi ajaksi.. Menimme sitten korttelin päässä olevaan suosittuun ruokapaikkaan, Fernandoon, ja olikin ihan hyvä että kiinalainen oli mennyt kiinni, sillä Fernandossa oli ultramukavaa. Vierailun loppupuolella kaverini Anun vanhemmatkin tulivat syömään Fernandoon, mutta lähdimme kuitenkin pian ^^ Kun olimme lähteneet ratsastamaan, oli äiti ottanut kaikki valot pois päältä.. Nyt, kello kuusi, oli jo aivan pimeää ja Nasti oli täysin järkyttynyt kun tulimme kotiin. Koiraparka.. Nyt kumminkin lopetan kirjoittamisen, moi.