Olen hieman.. öh.. laiminlyönyt tätä blogia? No, nyt tulee kuitenkin uusi merkintä.

Jouluun on alle viikko ja jännitän kovasti koko tapahtumaa (myös lahjoja). Todistukset jaetaan ylihuomenna ja voin rehellisesti sanoa, että todennäköisesti matematiikkani nousee kasiin; sain kokeesta (ihme ja kumma) kympin. Muutenkin koko vuosi on ollut melkein pelottavan helppo.. Äidinkielestä tai englannista en tiedä, enkussa ovat läksyt olleet vähän niin ja näin, äidinkieli pysyy todennäköisesti ysissä (kymppiin se ei takuulla nouse). Kuvaamataito varmaankin pysyy seiskassa, musiikista olen aika epävarma, kaikki muut aineet ovat "tyyniä".

Vaihdoin myös blogin ulkoasua, nyt saavat kyllä jäädä Vuodatuksen valmislayt! Pidän tästä Keijukartasta ihan mielettömästi, teistä en tiedä, mutta henkilökohtaisesti rakastan tätä. Ulkoasu on hankittu luvallisesti Sivujen Pohjalla-sivulta, pistän vielä copyrightin johonkin laatikkoon.

Hah, näin joulun alla normaali koulu unohtuu. Tänäänkin englannintunnilla kuunneltiin uskonnon esitelmiä, käsityössä tehtiin koristeluja koulun juhlasaliin (= liikuntasaliin), esim. joulukuusen koristelua, koristepapereiden kiinnittämistä, rekvisiittojen valmistelua, lattiasuojusten poistamista, tuolien laittoa.. Uskonnontunnilla taas nautittiin pullakahvit + piparit, ihanaa! :3