Hyvää aprillipäivää vaan kaikille (: Olen päättänyt taas aloittaa tämän blogin kirjoittelun, mutta muistutan, että ensi viikolla (ma-pe eli 3.-7.4) olen leirikoulussa Vuokatissa. Ajatella, vasta äsken Tiina laski siihen olevan tasan vuosi.. Jännittää, ylihuomenna lähdetään kohti Vuokattia. Asun samassa huoneistossa Anun, Mintun, Siirin, Veeran ja Heinin kanssa, huonejärkän voi jo arvata (Anu-Minttu, Siiri-Veera, minä-Heini). Valvojana on oma äitini, valitettavasti. Tarkoituksena pitää hauskaa ja lasketella. Lisäksi Etelä-Savon radio lähettää radiojuttua leirikoulustamme, joku on aina joka aamu vastaamassa puhelimeen ja kommentoimaan päivän tapahtumia. Iikiik, pitäisi pitää leiripäiväkirjaakin.. Siirrän sen merkinnät sitten tänne.

Olin tänään ratsastustunnilla - leikkitunti ja menin Holgerilla! Oikeasti, arvaa oliko kivaa koittaa pujotella sellaisella jätillä? Lisäksi tunnilla sai mennä ilman satulaa, naistensatulassa ja tehdä maailmanympärimatkan - en toteuttanut yhtäkään, Holger on niin kamalan iso. Tunnilla oli myöskin seuraa johtajaa-leikki, pitkää laukkaa jne. Alla kuitenkin ennakkokirjoitukseni leirikoulusta, eli miltä tuntuu odottaa sitä:


TO 30.3.2006

Ennakko-odotuksia
Näin muutamaa päivää ennen leirikoulua jännittää hieman. Odotukset ovat korkealla, mutta tietysti yhteiselo luokan aivottomimpien kanssa häiritsee (onneksi eivät asu samassa huoneistossa). Pakkaamista en ole vielä aloittanut, mutta viikonloppuna aion kasata tavaravuoreni laukkuun. Ohjelma-ajan ulkopuolella aion.. eh, mitä aikoisinkaan? Uida ainakin, ja kompuroida laskettelurinteessä. No, siinä ne olivatkin.. Moikka!